Disclaimer

Disclaimer:

Op italiaanskoken.com lees je regelmatig reviews. Van producten, kookboeken, restaurants, evenementen en meer. Voor sommige reviews betalen we de producten of de entree zelf. We krijgen ook regelmatig producten toegestuurd. Je kan er altijd vanuit gaan dat wij de kwaliteit eerlijk beoordelen en onze eerlijke mening geven. Alleen producten en onderwerpen waar we echt enthousiast over zijn krijgen een plekje op de blog. Als we iets gratis hebben gekregen of ergens voor uitgenodigd zijn, lees je dat altijd aan het einde van de review.

Persreizen

Voor onze rubriek Reizen gaan we af en toe op reis. Net als bij de reviews geldt dat we dit soms zelf bekostigen of dat we ervoor worden uitgenodigd. Zijn we uitgenodigd voor een persreis dan vermelden we in het reisverslag altijd door wie. Ook in de reisverslagen lees je onze eerlijke mening en als we niet enthousiast zijn, komt de reis niet op de blog.

Samenwerkingen

Advertorials op deze website zijn gesponsorde artikelen waar merken voor betalen. Wij houden ons bij deze samenwerkingen aan een aantal regels. Zo publiceren we alleen advertorials over merken of onderwerpen waar we zelf achter staan en die bij de inhoud van deze website passen. Andere verzoeken voor advertorials worden door ons geweigerd.

We publiceren advertorials alleen als we volledige eindredactie hebben en onze eigen, eerlijke mening kunnen publiceren.

We willen transparant zijn naar onze lezers. Daarom lees je aan het begin van het artikel altijd het woord ‘Samenwerking’ en onderaan een advertorial de tekst ‘Dit is een samenwerking met…’. Zo is voor de lezers duidelijk dat we hiervoor betaald hebben gekregen en door wie.

Social media

Wanneer een een aankondiging van een advertorial geplaatst wordt op een van onze social media kanalen dan maken we dat kenbaar door aan het eind van de post de hashtag #samenwerking te plaatsen. Dit geldt ook voor een social media post waar een adverteerder voor heeft betaald. Ook voor social media geldt dat we alleen iets plaatsen als we er zelf achter staan. Als we iets plaatsen over een product maken we dit duidelijk met #review. Als we uitgenodigd worden mee op reis te gaan zie je dit aan de hashtag #persreis en/of #uitgenodigd. We plaatsen nooit iets op social media waar we niet enthousiast over zijn.

Affiliate links

Op onze website maken wij gebruik van affiliate links. Hierbij linken wij naar producten op een webshop. Besluit jij dit product aan te schaffen dan ontvangen wij hierover een kleine commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij voor het product betaalt. Zo plaatsen wij bij reviews van kookboeken een affiliate link naar bol.com. Wij plaatsen alleen affiliate links van bedrijven waar wij achter staan.

Auteursrecht en externe bronnen

Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. De inhoud van deze website is eigendom van italiaanskoken.com, tenzij anders vermeld. De content op deze website mag zonder onze toestemming niet gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden. Content mag natuurlijk wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons.

Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder gastblogs en reacties onder blogposts. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud op websites van derden waarnaar we door middel van links verwijzen en voor de inhoud van embedded content, zoals video, die wij op deze website tonen.

We zijn zeer zorgvuldig in het vermelden van de bronnen, maar mocht dit ergens niet goed zijn gegaan dan horen we dat graag zodat we dit recht kunnen zetten.

Er wordt veel aandacht besteed aan het schrijven van de teksten op deze website en het actueel houden van deze website. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is, of onjuistheden bevat. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg, in welke vorm dan ook, wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen over onze disclaimer? Neem dan gerust contact op.