Samenwerken met Italiaans Koken

Wil je samenwerken met Italiaans Koken? Dat kan! Op deze website schrijven wij over recepten, achtergrondverhalen, culinaire reizen, restaurants, evenementen, kookboeken en andere onderwerpen die altijd een relatie met de Italiaans keuken hebben. Wij worden namelijk blij van koken en hebben een passie voor de Italiaanse keuken!

Samenwerken

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken met italiaanskoken.com. Voor alle samenwerkingen en advertenties geldt dat deze moeten passen binnen de website en bij de doelgroep. Wij gaan geen samenwerkingen aan voor onderwerpen waar wij niet achter staan of die geen relatie hebben met de website. Bij betaalde samenwerkingen wordt altijd vermeld dat het een gesponsord artikel is, lees daarvoor ook de disclaimer.

  • Advertorials
  • Reviews van kookboeken
  • Reviews van producten of winkels
  • Winacties
  • Persreizen

 

Toesturen producten en persuitnodigingen

Wij ontvangen graag persinformatie- en uitnodigingen. Dit geldt ook voor het ontvangen van nieuwe producten. Deze inspireren ons voor nieuwe recepten en artikelen. Wij adviseren eerst een mail te sturen. Het opsturen van producten is geen garantie dat wij er ook daadwerkelijk over schrijven (zowel op de blog als in social media). Alleen wanneer wij oprecht enthousiast zijn, kan er een publicatie uit voortkomen.

Voor adresgegevens of het toesturen van informatie per mail: info@italiaanskoken.com

Persaanvragen

Voor andere vormen van samenwerking of persaanvragen voor italiaanskoken.com kan je contact opnemen met info@italiaanskoken.com.